Masina de tuns Wahl

Wahl Clipper Corporation produce masini de tuns profesionale inca din 1919, deci nu ar trebui sa fie o surpriza ca se afla printre producatorii de top in acest domeniu.

WAHL Elite PRO Kit | Masina de Tuns Profesionala

masina de tuns profesionala wahl

WAHL Elite PRO e masina de tuns profesionala capabila de a transforma casa intr-un adevarat salon de frizerie cu ajutorul accesoriilor incluse in set:

  • foarfece si pieptene pentru retusare
  • set complet de inaltatoare semimetalice cu dimensiuni cuprinse intre 1,5 mm – 25 mm
  • pelerina de tuns de dimensiuni 71 cm x 101 cm
  • protectie pentru pieptene, protectie pentru cutit, ulei si pensula de curatat cutitul
  • saculet depozitare inaltatoare
  • cutie depozitare set complet

Dupa cum se vede, destul de multe accesorii. Insa acestea sunt doar cireasa de pe tort.

Wahl domina deja piata de masini de tuns domestice cu modelele Wahl Color Pro si Wahl Chrome Pro Deluxe. Insa prin Elite Pro au ridicat stafeta, construind o masina de tuns profesionala solida si de putere mare, complementata de liniile cromate ce ii confera un aspect premium.

WAHL Chrome Pro Deluxe  |  Wahl Color Pro Clipper  |  Wahl Elite PRO
aparat de tuns wahl

Motorul Powerdrive se preteaza fara probleme unei utilizari prelungite si depaseste toate celelalte modele Wahl existente la aceasta ora pe piata. Spre exemplu, masina de tuns Wahl Chrome Pro poate intampina dificultati la taierea unui par mai gros si des, insa Wahl Elite Pro nu face astfel de distinctii, taind la fel de usor prin orice tip de par.

Performanta motorului vine insa cu anumite costuri, masina de tuns cantarind 1100g, o greutate care ar putea fi incomoda pentru unele persoane, in ciuda performantelor ridicate.

Masina de tuns Wahl cu autoascutire

O tunsoare precisa se obtine dintr-o combinatie optima intre puterea motorului si calitatea cutitelor. Masina de tuns profesionala Wahl Elite Pro e dotata cu o pereche de cutite din otel inoxidabil, iar functia de autoascutire asigura o taietura eficienta fara a mai necesita ascutire manuala frecventa. O masina de tuns indicata si pentru incepatori, necesitand foarte putina intretinere.

V-ati putea intreba de ce nu are o masina de tuns profesionala inaltatoarele complet din metal. Motivul nu tine de cost, ci de considerente practice. Pielea capului e subtire si sensibila, iar inaltatoarele intra in contact direct cu ea. Spre deosebire de metal, plasticul are o anumita elasticitate si reduce sansele de zgariere si disconfort. Din acest motiv, multe masini de tuns profesionale continua sa foloseasca inaltatoare din plastic sau partial din plastic.

In cazul Wahl Elite Pro inaltatoarele sunt realizate din plastic, insa in zona de prindere au intaritura metalica pentru o fixare mai buna si durabilitate crescuta. Numai setul de 10 inaltatoare costa mai mult decat o masina de tuns normala.

Concluzii

Ar fi erezie sa zicem ca masina de tuns Wahl Elite Pro e cea mai buna masina de tuns profesionala, deci sa listam si niste caracteristici care pot fi considerate defecte.

Mai multe masini de tuns ofera printre accesorii si inaltatoare pentru urechi. Acestea au o taietura obliga si sunt cate una pentru fiecare ureche (L si R notat pe ele), insa daca chiar aveti nevoie de ele se pot si cumpara, avand preturi modice.

Vezi cel mai bun pret!

Din toate seturile oferite de Wahl, masina de tuns profesionala Wahl Elite Pro da cel mai mare randament raportat la pret, fiind capabila de tunsori luxoase in mainile potrivite.

Facebook Comments